Фототапети

Фототапети

Фототапетите, които ще произведем за Вас са изцяло по индивидуален дизайн съобразен с вашите предпочитания и размери. Ние бихме могли да обсъдим всяка ваша идея или желание ида изберем най-подходящия вариант, който да бъде издържан естетически и да е с най-високо качество на изображението.

Важно е да знаете, че всеки тапет е изготвен по индивидуален проект и е направен изцяло за Вас. Съобразен е с размерът на стената или мястото, на което ще се лепи. Това означава, че ще бъде залепен от край до край на мястото, което сте му отредили и няма да остават празни пространства, които в общия случай стоят много дразнещо и като кръпки, които няма как да прикриете.

Трява просто да премерите мястото, което желаете да покриете с тапет и да ни попитате, какво бихме могли да ви предложим или да ни споделите вашето желание и представа за него. Ние ще Ви калкулираме цена и при желание от Ваша страна ще ви изготвим проект. Това ще направим безплатно за Вас и това по никакъв начин не Ви ангажира да си поръчате тапета от нас.